MEMBAKAR L.E.M.A.K DENGAN CARA MUDAH..LEPTOS

MEMBAKAR L.E.M.A.K DENGAN CARA MUDAH..LEPTOS

 

“MEMBAKAR L.E.M.A.K. DENGAN CARA MUDAH”

Dengan pengambilan LEPTOS ia membantu mengurangkan berat badan dengan berkesan seawal seminggu.

Kelebihan LEPTOS:-
✔ Mkn 3biji Leptos umpama berjalan d atas trekmil selama 30 minit disamping mempercepatkan proses kuruihkan badan adalah dgn penjagaan pemakanan
✔ Hanya perlu kunyah & mudah di bawa ke mana selain mempunyai rasa yg amat sedap seakan2 gula2 mentos!!!
✔ Membantu peredaran peryod dan menstabilkan hoormon wanita
✔ Tiada kesan sampingan yang memudaratkan serta tidak perlu ke bilik rehat slalu
✔ Mempunyai 0 kal0rie di dalam kandungannya
✔ Tidak perlu berpuasa nasi/karboo sepanjang proses berkenaan.
.
Kenapa LEPTOS;-
Leptos adalah 100% produk tempatan yg mana telah diuji oleh SIRIM dan diluluskan oleh KKM (NO MAL 130116/11/340))

 

KANDUNGAN LEPTOS

🌿Ekstrak klorofil🌿
🌸 memelihara daya tahan tubuh
🌸 meningkatkan imunisasi tubuh
🌸 detoks (pembersih toksin/racun)

Kandungan Klorofil Alfalfa di dalam LEPTOS yang mempunyai kandungan vitamin E yang tinggi sangat bermanfaat untuk menjaga keseimbangan hormon seksual, baik pada lelaki mahupun wanita. Iaitu dengan merangsang produksi hormon testosteron pada lelaki dan hormon estrogen pada wanita.

Sebab tu ramai yang ambil LEPTOS.. di samping berat mereka TURUN, Badan FIT, mereka juga memaklumkan bahawa period mereka LAWAS. Ada yang dah lama tak period tapi datang bulan tetiba.. dan ada juga yang biasanya dtg sikit2 tapi sejak amalkan LEPTOS, period lawas dan keluar banyak normal

Jom amalkan leptos untuk kecantikan luaran dan kesihatan dalaman.

🌸KEBAIKAN LEPTOS🌸

🌷 3 biji bakar 300 kalori tanpa senaman
🌷 ada L-Carnitine & Garcinia Cambogia khas untuk bakar lemak
🌷 tingkatkan metabolisma
🌷 detox
🌷 kecutkan perut
🌷 beri tenaga sepanjang hari
🌷 seimbangkan hormon seksual & baiki qualiti seks
🌷 bersihkan sistem pencernaan
🌷 lulus KKM
🌷 kesan seawal sebotol penggunaan

 

 

Soalan:

Kenapa perlu ambil Leptos?sebelum waktu makan?

Jawapan:
Untuk penyerapan dengan kadar yang maksimum, kita disarankan agar mengambil tablet leptos sebelum mengambil apa-apa hidangan. Bukan ambil ketika atau selepas hidangan. Sebab:

Perut kita berasid. Asid akan melarutkan leptos dengan lebih cepat semasa perut kosong. Segala mineral yang terkandung dalam leptos akan dapat diserap dengan lebih optimum, sekaligus akan memberikan kita segala manfaat khasiat yang diperlukan tubuh.

7 langkah untuk JANTUNG YANG SIHAT

Amalkan cara hidup yg sihat

Cara permakanan yg sihat

Kurangkan pengambilan gula

Banyakkan minum air kosong

 

LEPTOS – PENERAJU PRODUK PENJAGAAN BADAN
YANG SELAMAT DAN DIYAKINI DI MALAYSIA

Anda makan macam macam?
Consume macam macam?
Semua sebab NAK KURUS.

Tapi dalam pada duk consume tu, ada tak terdetik di hati..
– Selamatkah produk ni?
– Halalkah produk ni?
– Kang kurus, penyakit lain plak yang datang.
– Dah stop naik badan balik ke?
– Bahan bahan nyer boleh dipercayai ke?

Kenapa peminat LEPTOS makin meluas.
Dan diyakini bukan sahaja di Malaysia, malah kami telah menakluki Singapore dan coming soon Brunei.Tunggu sikit lagi kelulusan yer orang Brunei

Kenapa? Kenapa? Kenapa?
Sebab LEPTOS:
1) Disahkan HALAL oleh JAKIM. Hampir setahun lebih kami melalui proses mendapatkan HALAL ni. Ikut prosedur yang betul dan setiap kandungan diselidiki dan dikaji. disahkan HALAL dengan cara yang HALAL. Dan kami dianugerahkan sijil HALAL produk yer.

2) Tiada kandungan drug. LEPTOS diKlasifikasikan makanan bukan ubat membuatkan LEPTOS adalah disahkan dari penghasilan bahan natural dan selamat. Tidak ada bahan yang aktif instant. Bermaksud, bila anda consume, ia bertindakbalas secara terus dengan kalori yang diambil. Tiada bahan aktif yang bertindak mengecutkan atau compress sementara atau instantly dengan terlalu cepat. TIDAK. Dengan itu, logo GMP Kementerian Kesihatan diperolehi secara sah dan digunakan dilabel produk LEPTOS. Produk LEPTOS telah melalui penyelidikan dan review oleh pihak KKM dari mula proses pembuatannya. Dar label sehinggalah ke ingredient. Cantik secara selamat.

3) LEPTOS ada Skim Pensijilan “Makanan Selamat tanggungjawab Industri (MeSTI)”. Yang MESTI dan PASTI.

Nak KURUS yang SELAMAT… Pilih LEPTOS.
Nak KURUS yang tak ragu ragu.. Pilih LEPTOS.
Nak KURUS yang berkesan.. Pilih LEPTOS.

Ribuan testimoni berjaya. Menembusi pasaran Brunei dan Singapore.

Jom berLEPTOS.

 

 

Leptos sesuai bagi ibu yg menyusukan bayi

Good News Breastfeeding Moms

Jangan risau… anda boleh juga SLIM MOLIM dengan LEPTOS.
Kandungan yang natural selamat buat anda.
So, bleh ler continue azam anda utk bfeed 2 years dan dalam masa yang sama jaga badan juga… Wallahhh ….

<Info Leptos>
Ibu menyusu boleh kunyah Leptos

Kandungan Leptos adalah dari sumber semulajadi, no additives dan ia tidak mengeringkan susu ibu. Salah satu bahan yang ada dalam LEPTOS adalah KLOROFIL atau alfalfa.

Antara kebaikan klorofil seperti berikut:
– Membantu dan menjaga kesihatan dalaman wanita
– membantu seimbangkan hormon
– memperbaiki sistem reproduktif wanita
iaitu kesuburan rahim
– membaiki masalah period tidak stabil
– mengurangkan masalah keputihan
– menghapuskan vagina berbau
>> Paling best boleh menggalakan penghasilan susu ibu atau milk booster.

Diantara Testimonial  Leptos:

 

Founder produk Eliss Pn Sally

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Di atas permintaan ramai Eliss dah keluarkan trial pack

Boleh cuba yg trial pack dulu.

Setiap pembelian leptos akan dapat diari kurus dan freegift.

1 botol rm180/rm190ss

2 botol rm300/310 ss

Kredit:Family Eliss

Boleh whatsapp utk order

www.wasap.my/601137327464

011-37327464 Sha azie

Dealer Eliss

Boleh juga whatsapp no

017-2410149 sha hidayah (Stokis Eliss Kuala Kangsar)

017-5363605 sha dyra

 

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “MEMBAKAR L.E.M.A.K DENGAN CARA MUDAH..LEPTOS”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *