‘GEMUK IS OHSEM’ ADALAH UNGKAPAN TIPU DIRI SENDIRI 😱😰

JANGAN BIARKAN DIRI ANDA TERUS TERTIPU 😡😡

GEMUK sebenarnya tidak ohsem sama sekali. Farra (gambar) bercakap atas kebenaran kerana dia sudah melaluinya dan terlalu banyak keburukan berbanding kebaikan.

 

Selain daripada punca kepada segala jenis penyakit, gemuk juga membuatkan seseorang itu hilang keyakinan diri, kemurungan dan tekanan kerana ejekan dan hinaan yang dilemparkan kepada mereka.

 

 

Biasanya orang gemuk menjadi subjek gurauan untuk menceriakan suasana ketika berkumpul dengan rakan-rakan. Waktu itu, kita hanya mampu tersenyum dan ikut ketawa tetapi dalam hati, hanya Tuhan yang tahu apa kita rasa.

Besar harapan Ibu & ayah Farra untuk melihat dia kurus dan sihat.

Ibubapa mana yang nak melihat anaknya terus sengsara dengan keadaan berat badan yang berlebihan. Tersentak dari lamunan, Farra terus bangkit dan membuat perubahan hidup berusaha untuk menurunkan berat badan.

 

Jom saksikan luahan hati Farra & keluarga beliauπŸ‘‡

Kredit: Eliss HQ

Dengan keperitan dan kepayahan melalui liku-liku kehidupan, hanya seseorang yang mempunyai kesedaran yang tinggi sahaja yang akan bangkit untuk berubah sebelum pelbagai penyakit lain datang menyerang. Hargailah hidup anda. Amalkan cara hidup sihat dan bahagiakan orang sekeliling anda.

Gambar sebelum & selepas Program Fat to Fabulous yang disertai Farra.

Admin doakan agar sis Farra berjaya dapatkan berat ideal dan terus memberikan inspirasi kepada mereka di luar sana yang dibelenggu masalah yang sama untuk berubah sepertinya.

 

Mesej ini dibawakan khas oleh LEPTOS – produk yang membantu anda mendapatkan berat badan yang diidamkan dengan pengambilan makanan yang sihat. Konsultasi diberikan secara PERCUMA dan setiap pembelian dibekalkan dengan Diari Kurus yang membantu untuk merancang penurunan berat badan anda.

Kandungan utama LEPTOS adalah L-Carnitine iaitu pencair lemak di dalam badan serta bertindak membakar kalori yang diambil dan Garcinia Cambogia iaitu penghalang lemak baru daripada terbentuk.

LEPTOS – HALAL JAKIM, LULUS KKM dan Guna Tanpa Was Was.

Untuk keterangan lanjut sila hubungi: Sha 017-2410149

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *